Pogácsa Gímes konyhájából

Vétel. Vétel. Emberek, gólyák, verebek!

A Gímesi Művelődési Tábor média szekciója jelentkezik, ahol pezseg, bugyborékol és csak úgy forr a munka. Mi dagasztjuk a Pogácsát és sütjük ropogósra, nálunk találhatjátok meg a fotómasinisztákat meg a kamerás bácsikat, akik a legszebb emlékeiteket próbálják megörökíteni, hogy legyen mivel büszkélkedni majd az unokáitoknak.

A billentyűkattogás az állandó háttérzenénk, a karakterszámaink végzetesek és bizony a tördelőink csak az igazi kemény arcok. Metál az élet a médióban, brainstorming energiáink pusztító erővel bírnak, hiszen nem csupán a tábor alatt akad tennivalónk, hanem az egész évben próbáljuk eljuttatni Gímes üzenetét az emberekhez.

Mi állunk a színes fotók, beharangozó videók, cikkek, plakátok mögött, mi suttogjuk éjjelente a füledbe a tábori himnuszt és bizony még a postagalamboknak is mi adtuk oda azt a sok szórólapot. Az embereink teljes mértékben átgímesülve, megkontentizálódva, gémes kutat gímes kútnak ejtve, mindenhová kreativitást rejtve, kattintásra kész, ujjlenyomat nélküli ujjakkal és sok mosollyal felszerelve várják minden évben a táborozókat.

Egyszóval, elvetemült egy szekció ez is, de mit is vártunk hát a csodás Gímesről van szó!

Gyenge Veroni