Mit pakoljak a táskámba?

Tudjuk, micsoda fejtörést okozhat a pakolás (lásd az első perceit a videónak: http://goo.gl/6CnO9e), ezért összegyűjtünk nektek minden fontos bepakolandó dolgot.

A legalapvetőbb dolgok mellé (fehérnemű, zokni) mindenképp pakoljatok meleg ruhákat, mivel az éjszakák hűvösek a táborban. Az időjárás előrejelzés szerint nagy melegek lesznek napközben, és sok nap fog sütni, a lenge öltözék és a napkrém elengedhetetlen. Szandál, papucs zuhanyzáshoz, zárt sportcipő a csapatjátékokhoz, illetve a vártúrához mindenképp kelleni fog. Ha a magassarkú cipellők és a legújabb szerzemények nem kerülnek a táskába, azzal csak magadnak és lábadnak teszel jót.

Fogkefe, fogkrém, tusfürdő, sampon, törölköző is alapvető kellékek, de nem kell az egész fürdőszobát benyomorgatni a kozmetikai táskádba.

Aki sátorral jön, avagy az utolsó pillanatban dönti el, hogy táborozni fog, az mindenképp hozzon sátrat, hálózsákot, matracot vagy derékaljat, villanylámpát.

Ha gyógyszert szedsz, ne feledkezz meg róla, de azon kívül bekerülhet fájdalomcsillapító, ragtapasz, szúnyog- és kullancsriasztó is.

Ami nagyon fontos, hogy hozz saját evőeszközt és tálkát (leves is férjen bele, meg a főétel is). Ami még biztosan kelleni fog az a készpénz, telefontöltő, a részvételi díj átutalásának bizonylata.

Ne hozd értékes tárgyaid (mivel a tábor szervezősége ezekért anyagi felelősséget nem vállal), a táborban nem engedélyezett a különböző tudatmódosító szerek használata, tehát azt sem kell cipelni, továbbá a szúró, vágó, veszélyes eszközök (melyekkel könnyen lehet bajt okozni) szintén maradjanak otthon.

Na, indulhatunk?