csapatjatekA csapatjáték a tábor legfelejthetetlenebb része. A csapatokban ismered meg az első barátaidat a táborban, és ezek az ismeretségek legtöbbször évek hosszú során át elkísérnek, közösen idézitek fel az elmúlt évek emlékeit. Ki ne emlékezne a sörfutásra, vagy az első vártúrájára, vagy hogy mit kellett az avatáson csinálnia?

A csapatjáték az, ami élettel tölti meg a tábort, lelkesedéssel, küzdelemmel, nevetéssel, fejtöréssel, izgalommal, és még sokáig sorolhatnám mi mindennel. Minden napra jut egy kevés a játékok gyönyöreiből, hol ügyességi vetélkedővel, hol vártúrával készülünk, vagy éppen az egész táboron végigfutó embervadászatra buzdítunk, de nem maradhat ki az évről-évre pörgősebb méta sem. No meg persze az avatás, amit még évek múlva is mindenki keserédesen emleget (persze az édes a több…). Mert bár egy kis szívatás mindenkinek jut, azért a legszebb öröm még mindig a káröröm, hisz egy csepp irigység sincs benne.

Nincs helye hát a habozásnak, ahogy a tábori versenyek alatt, úgy a jelentkezéskor sem, hogy igent mondj-e a csatlakozásra. Játékra fel!

Matus Dávid

A tábor sója: csapatjátékok

Hozzászólások

Cimke: