Bodon LeaValószínűleg minden szekció azt mondja a sajátjáról, hogy az a legjobb a Gímesi Művelődési Tábor és Gólyatábor szervezőségéből. Viszont az én feladatköröm tényleg a legszínesebb, legváltozatosabb az összes közül.

A jelentkezés és regisztráció nektek talán unalmas adminisztratív munkának tűnik, de koránt sem az. Azon kívül, hogy a táblázatok, a számok, jegyzetek és e-mailek a mindennapjaim szereplői, de akikről szól a feladatom, azok a leendő táborozók. Ők a főszereplői nemcsak a tábornak, hanem az előtte folyó munkálatoknak is. A jelentkezés és regisztráció szekció a tábor előtti időszakban lényeges igazán, hiszen a táborozók ekkor töltik ki a jelentkezési íveket. A jelentkezési lapok (külön gólyáknak és felsőéveseknek) egy ún. kérdőív formájában vannak elkészítve, amely kitöltés után egy táblázatban rendszerezi az adatokat. Következő lépésként minden jelentkezőnek küldök egy visszaigazoló e-mailt, amelyben feltüntetem a tábordíj átutalásának részleteit és további információkat a táborról, majd további üzenetekkel bombázom őket. Ez lenne az unalmasabb része a munkámnak – mások szerint. Számomra viszont ez is különleges, hiszen én vagyok az első, akivel a táborozók kapcsolatba lépnek. Legizgalmasabb része az egésznek a tábor első napja, amikor megérkeznek a táborlakók, és ellepik a regisztrációs placcot. Ebben az egy órában a számomra már jól ismert nevekhez arcok és személyiségek párosulnak, s mikor az első nap azt hallom, hogy: „Te vagy az a Lea, akivel e-maileztem?” , az nagyon mulatságos, de közben én is ugyanezeket érzem és gondolom.

Amitől pedig igazán fontosnak érzem magam és a szekciómat, hogy a szervezőtársaim, ha nem ismernek valakit, hozzám jönnek, mintha egy arc- és névkönyv lennék. Ha én nem is, de az okosfüzetem az, tehát nem menekülhettek táborozók! Én mindent látok, mindent hallok, és mindent tudok! Mu-ha-haa

Bodon Lea

Bemutatkozik a regisztráció szekciója

Hozzászólások

Cimke: