Sajnos egy rossz hírrel kell kezdenünk. A Gímesi Művelődési Tábor ideje nagy mértékben korlátozott. Így sokan úgy érezhetjük, igazán lehetne hosszabb annál az öt napnál, és lehetne több időnk megismerni a többieket. Szerencsére, ahogy a mondás tartja, többet megtudhatsz másokról egy óra játék, mint egy év beszélgetés alatt. Ezért hozzuk el Nektek évről évre a gímesi csapatjátékokat.

Mit is várhatsz a gímesi csapatjátékoktól? Az érdekesebbnél érdekesebb előadások és foglalkozások között kikapcsolódásként néhány játékkal, testmozgással várunk benneteket. Lesz itt minden, móka, kacagás, izgalom, versengés, túrázás, no meg persze végszónak az elengedhetetlen avatás. Fogunk földön gurulni, íjászkodni, szaladni, de nem fosztunk meg benneteket a sörforgás örömeitől sem.

Hogy mindez felkészülten érjen benneteket, hajnalok hajnalán kirázunk az ágyból, és reggeli tornával fogunk Benneteket átmozgatni, és testben-lélekben felkészíteni az előttetek álló újabb embert próbáló napra. Azonban nem kell félnetek, nem fogunk fél órán keresztül izmokat nyújtani, és hajlongani, itt is inkább a játéké, szórakozásé, és a nevetésé lesz a főszerep. Ha nem is tudjuk garantálni, de azért merjük remélni, hogy még ezt is élvezni fogjátok.

Na és mire is lesz szükséged, hogy sikerrel teljesíts minden megpróbáltatást? Elsősorban fél deci jókedvre, egy doboznyi nyitottságra, egy darab edzett rekeszizomra, egy kiskanálnyi kreativitásra, meg egy kávéskanálnyi “ felkelni-akarásra”. Ha ezek megvannak, mi már tálcán kínálunk minden más hozzávalót egy emlékezetes Gímesi Művelődési Táborhoz.


gmt_4_119
Matus Dávid

Ha Gímes, akkor csapatjáték!

Hozzászólások

Cimke: