„Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja.“ (Albert Einstein)

A TANDEM, n. o.  egy fejlesztő és képző nonprofit szervezet, amely 2009 augusztusában alakult Pozsonyban. A TANDEM megnevezés egy mozaikszó. Minden betű egy-egy általunk képviselt értéknek felel meg.

T mint TUDATOS
A mint ALTERNATÍV
N mint NEM-FORMÁLIS
D mint DINAMIKUS
E mint EMBERKÖZPONTÚ
M mint MEGERŐSÍTŐ.

Egyének, szervezetek és közösségek számára nyújtunk fejlesztő szolgáltatásokat – képzést, tanácsadást, szervezetfejlesztést, emellett pedig vannak kutatásaink, és rendszeresen megfordulunk az egyetemi katedrán is, mint például a nyitrai Közép-európai Tanulmányok Karán, ahol minden szemeszterben elindítjuk Az osztályfőnök szerepe című kurzusunkat, amely azért jött létre, hogy a leendő fiatal pedagógusok számára gyakorlati tudást nyújtson az osztály mint csoport, közösség kezeléséhez.

A következő témákkal foglalkozunk: önismeret, személyiségfejlesztés, karriertervezés és álláskeresés, kommunikáció, konfliktuskezelés, projektmenedzsment, csapatépítés, vezetés, szervezetfejlesztés, nem formális módszerek az iskolában, közösségfejlesztés, iskolafejlesztés, művészetterápia.

Módszereink játékosak, interaktívak, élmény-alapúak, megmozgatóak. 13 képzőből álló csapatunk nagyon vegyes, van köztünk pedagógus, pszichológus, szociológus, közgazdász, építész, nyelvész, borász, zenész, bohócdoktor, és még sorolhatnánk… Ennek a vegyességnek köszönhető többek között, hogy minden csoport és képzés, amit tartunk, egyedi és személyre szabott.

Hogy miért is látogatunk el hozzátok a Gímesi Művelődési Táborba? Ez legyen egyelőre meglepetés!

www.tandemno.sk

facebook.com/tandemno

Molnár Kriszta

 

 

 

 

Bemutatkozik a TANDEM

Hozzászólások