A játék nem ismer határokat, egy kis kaland mindig kell az életünkbe. A játék pedig akkor az igazi, ha azt nem egyedül, hanem csapatban, ismerősökkel és barátokkal végezzük. A Gímesi Művelődési Táborban és Gólyatáborban mi megteremtjük a körülményeket, Neked már csak élni kell az alkalom adta lehetőségekkel.

Hogy mi is vár rád pontosan? Ez egyelőre maradjon meglepetés 😉 De hidd el, így lesz izgalmas az egész. Félelemre semmi ok! Csak annyit kell tudnod, hogy játékok terén nem ismerünk lehetetlent 😀 Lesz itt erőlködés, megmérettetés, küzdelem, de mindenekelőtt jókedv, kikapcsolódás, móka és persze kacagás.

Neked mit kell tenned? Lélekben felkészülni az esetleges kihívásokra, összeszedni minden kreativitásodat, bátorságodat. Az első feladatot, hogy ne mondjatok minket keményszívűeknek, most előzetesben eláruljuk. Ha már nagyon táborlázban égnétek, elkezdhettek gondolkodni egy kreatív csapatnéven és zászlón. Egyelőre ennyi, a többi feladatot addig fedje sűrű köd és sötét homály.

Végezetül egyet ne feledjetek! Nem a győzelem a lényeg, az csak az esetleges ráadás. A végén nevetve fogjátok visszaidézni a felejthetetlen pillanatokat és élményeket. Hiszen együtt küzdöttetek a csapat győzelméért, egy volt a célotok és a leglényegesebb: együtt éltétek át a tábort. Hisszük, hogy táborunk az egyetemista életed első lépcsőfoka, amit játszva segíti az indulásodat! Gyere és csatlakozz a többi gólyához Te is! 🙂

Görcsös Rita

mém_csapatjátékok

Önfeledten, nevetve játszani

Hozzászólások

Cimke: