Folytatás 🙂

Íme egy kis szösszenet a programokról, hogy biztos légy benne: Te OTT LESZEL a Gímesi Művelődési Táborban és Gólyatáborban!


Táncház a HÁROMPATAKkal

„Áááá, én nem tudok táncolni!” „Jesszus, én sose néptáncoltam!” NEM KIFOGÁS! 🙂 Hihetetlen buli együtt lépni, egymás kezét fogva körben szaladni, vagy „vonatozva” ugrálni a zene mindent betöltő ritmusára. Kérdezd a tavalyi táborozókat! Gazdagodj egy új élménnyel! Ja, és hogy milyen tánc lesz? Moldvai!

Külföldön tanulás lehetőségei

Hallottál már arról, hogy nem kell az összes szemesztert abban a városban tölteni, ahová téged fölvettek? Tanulhatsz külföldön, bejárhatod a világot, ha ügyesen vágsz neki. Hogy merre is indulj? Felsőéves diákok jó tanácsokkal látnak majd el a táborban.

Impróest

Színészkedés, bolondozás, sírva nevetés egymáson és magunkon! 🙂 Ez csak jó lehet! Ha nem is sejted miről van szó, keresd a „Beugró” és a „Partička” című tévéműsorokat! És persze itt sincs helye a „nem szeretek szerepelni” kifogásnak. 🙂

ZSEB zenekar

Két profi zenész, Zsapka Attila és Benkó Ákos biztosítja számunkra a tökéletes estét zenéjével. Egy gitár, egy dobfelszerelés és szuper hangjuk segítségével olyan utcabál hangulatot teremtenek, hogy hajnalig nem fogod bírni abbahagyni a táncot! És az éneket sem, hiszen re           pertoárjukban a ’valami ameriká’-tól kezdve az ’embertelen dal’-on keresztül a ’hűtlen’-ig minden benne van, mindez fűszerezve egy kis mulatóssal és külföldi előadók slágereivel is. Semmi szintetizátor, csak igazi ZENE! 🙂

Moravsky László a plazmafizikáról

Ha az ember nem tudja, mi lesz, ha nagy lesz, miért választja éppen a plazmafizikát? És mi is az a plazmafizika? A táborban ezekre a kérdésekre is választ kaphatsz sok egyéb közt.”

Ízelítő a programokból 2.

Hozzászólások

Cimke: