Íme egy kis szösszenet a programokról, hogy biztos légy benne: Te OTT LESZEL a Gímesi Művelődési Táborban és Gólyatáborban!

Csapatjátékok

Legjobb alkalom ismerkedésre, új barátok szerzésére. Ha van egy saját csapatod, akkor mindig megtalálod a helyed a táborban. Három napig ők (is) a társaid lesznek minden őrültségben, nevetésben, várba föl és várból le, ugrálásban, szaladásban, napsütésben, és ha úgy hozza a sors akár egy nyár végi zápor mindenkit megtáncoltató cseppjei alatt is! 🙂

DJ Peter

Ő az a mindig mosolygós „dídzsé”, aki a legborongósabb éjszakán is a legjobb bulit varázsolja majd a táborba. De persze nem csak éjszaka, hanem nappal is mindig tudja, mit szeretne hallani a táborlakó.

Fejtágítás az egyetemi élet rejtelmeiről

Bár már fölvettek jövendőbeli egyetemedre, de továbbra sem tudsz túl sokat arról, milyen az élet az adott egyetemi városban, az ott működő diákszervezetben, vagy az egyetem falain belül? Nem baj! 🙂 A tábor szervezői közül minden egyetemi városból a rendelkezésedre áll valaki, akitől megtudhatod, mi is vár rád a továbbiakban. A Nyitrai Konstantin Filozófus Egyetem Közép-európai Tanulmányok Karának dékánja, Komzsík Attila (a tábor védnöke), valamint Benyovszky Krisztián irodalmár, a kar Magyar Intézetének vezetője is meglátogat minket. A Nyitrára készülő táborlakók sok értékes információt megtudhatnak tőlük.

Benyovszky Krisztián irodalmi előadása

Szereted az irodalmat, de nem érdekel, mit akar mondani a költő? Akkor itt a helyed! 🙂 Vagy úgy menekültél az irodalomórákról, ahogy csak tudtál? Akkor is itt a helyed, hiszen mindig van egy következő nézőpont!

ÉS színház

Van annál jobb, mint nevetve művelődni? Nincs. Főleg, hogy együtt! Egy táborban! Ahol a színházba nem kell „szép ruha”, és a fűben üldögélve is nézheted az előadást! 🙂

Folyt. köv. 🙂

Ízelítő a programokból 1.

Hozzászólások

Cimke: